Specificații
Grosimea peretelui:
2,5 сm
Diametru:
28 cm
Complectatie:
ambalate câte 1 buc.
Greutate:
2,7 kg
Descriere
Pregătire și utilizare.
Înainte de prima utilizare, ștergeți toată suprafața pietrei cu o cârpă umedă.
Vă recomandăm insistent să nu scufundați piatra în apă și să nu o spălați sub jetul de apă! Dacă piatra nimerește în apă, atunci înainte de utilizare, trebuie să fie uscată într-un mediu natural.
După ce ați așezat piatra uscată pe etajeră, instalați structura în tandoor. Încălziți piatra timp de 30 de minute.
Puteți pune piatra atât în tandoor-ul deja încălzit, cât și în timpul încălzirii acestuia.
Atenție! Nu încălziți piatra umedă!
După ce piatra s-a încălzit, puneți pe ea produsele de patiserie și coaceți-le în tandoor până vor fi gata.
Pentru comoditate și siguranță, utilizați o spatulă de lemn pentru a așeza sau îndepărta copturile de pe piatră.
Înainte de utilizare, recomandăm să presărați ușor spatula și piatra cu făină.
Curățare și întreținere.
Lăsați piatra să se răcească. Îndepărtați făina sau resturile de alimente arse cu o cârpă uscată sau răzuind ușor cu un cuțit sau cu un burete uscat/puțin umed de duritate medie.
Ștergeți piatra numai cu o cârpă uscată sau un pic umedă și nu o înmuiați niciodată în apă!
Datorită faptului că piatra este realizată din argilă cu adaos de chamotte, care sunt materiale naturale, după o utilizare îndelungată și repetată pe ea pot apărea pete întunecate de la aluatul ars sau mici denivelări și zgârieturi la suprafață, ceea ce NU este un motiv pentru o reclamație. O astfel de schimbare a culorii și a structurii suprafeței nu afectează în niciun fel proprietățile pietrei și funcția acesteia.
Măsuri de precauție:
NU ungeți piatra cu ulei. NU spălați în mașina de spălat vase. NU folosiți detergenți. NU scufundați în apă.
Vă dorim o utilizare plăcută și multe produse de patiserie delicioase!